Word babygebaren docent!

babygebaren docent zing, speel en gebaar

Ben je enthousiast over babygebaren en vind je het leuk om moeders, vaders én professionals in de kinderopvang te leren hoe ze zelf deze mooie manier van communiceren kunnen gebruiken?

Zou je er plezier in hebben om baby’s en hun ouders met spel en zang gebaren te leren en zo een positieve bijdrage te leveren aan communicatie tussen ouder en kind? Voel je je aangesproken door het unieke concept van Zing, Speel en Gebaar? Dan is het geven van  babygebarencursussen en workshops in jouw regio misschien iets voor jou!

Het Zing, Speel en Gebaar lesprogramma

Als docent babygebaren bij Zing, Speel en Gebaar werk je met een breed palet aan cursusmogelijkheden: van speelse ouder-baby cursussen tot de interactieve workshops en trainingen voor professionals in de kinderopvang zoals kinderdagverblijven en gastouderbureaus.

We bieden binnen onze opleiding twee verschillende babygebaren docenten specialisaties:

  • Docent Babygebaren Brede Specialisatie: Kinderen, Ouders en Kinderopvang
  • Docent Babygebaren Specialisatie: Ouders & Kinderopvang

Welke opleiding je ook kiest: het programma van Zing, Speel en Gebaar is met zijn speelse karakter uniek in Nederland en België. Of je nu het liefst met instrumentjes en gebarenliedjes werkt of met onze zorgvuldig ontwikkelde workshopmaterialen en oefeningen: een leerzame en unieke ervaring voor ouders en verzorgers staat voorop.

Op diverse plekken in Nederland en België worden de babygebarentaal cursussen verzorgd door een veelzijdig en deskundig team van babygebarendocenten die elkaar een keer per jaar ontmoeten om ervaringen uit te wisselen op onze jaarlijkse kennisdag. Deze docenten hebben allemaal een andere achtergrond: van babymassage specialisten tot baby yoga docenten en van zwangerschapsgym begeleidsters tot pedagogen.

En misschien versterk jij binnenkort ons team van enthousiaste babygebaren docenten!

 

Manifest cursus babygebaren van Zing Speel en Gebaar

 

Wat moet je doen om babygebaren docent te worden bij Zing, Speel en Gebaar?

Ben je benieuwd naar de opleiding en de mogelijkheid om als zelfstandige met dit concept aan de slag te gaan? Stuur dan een mailtje naar Nadine Meijer . Stel jezelf voor in het mailtje en laat ons weten waarom Zing, Speel en Gebaar je aanspreekt!  Je ontvangt de kosten & mogelijkheden dan per e-mail. Wil je na bestuderen van het materiaal  gelijk van start? Dan volgt een telefonisch of SKYPE/ Facetime introductiegesprek waarin we kennis  maken en we je vragen  beantwoorden. Nog steeds enthousiast? Je stroomt in bij een groepstraining óf, bijvoorbeeld als de data je niet schikken,  plannen we een privé-training in. Na de opleiding kun je aan de slag als babygebaren docent!.