Kinderopvang

“Nadine verzorgt een hele leuke en leerzame cursus die ik iedereen die veel met kinderen omgaat zou willen aanraden.”Beau-Aimee Bontenbal – eigenaar Gastouderbureau Cautio 

Babygebaren op jouw kinderdagverblijf of gastouderbureau

Zing, Speel en Gebaar geeft naast ouder-kind cursussen ook babygebaren cursussen en workshops bij kinderdagverblijven en gastouderbureaus.

Zing, Speel en Gebaar verzorgt ook presentaties, workshops en cursussen voor professionals in de kinderopvang.

Wilt u een workshop organiseren voor ouders vanuit uw gastouderbureau of kinderdagverblijf? Dat kan. In een interactieve en ontspannen sessie van ongeveer 1,5 a 2 uur geeft Nadine Meijer de basics van babygebaren en legt ze uit hoe ouders (of gastouders) aan de slag kunnen met babygebaren.

We behandelen o.a. de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn babygebaren
  • Lichaamstaal en babygebaren
  • Hoe past babygebaren in de natuurlijke taalontwikkeling van een baby?
  • Hoe kun je meteen aan de slag met babygebaren
  • Kiezen van gebaren
  • En natuurlijk leren en oefenen we de meest voorkomende babygebaren (geinspireerd op NGT Nederlandse Gebarentaal).

Prijsindicatie: voor een dergelijke avond (maximaal ca. 30 deelnemers) betaalt u 135 euro (exclusief BTW en eventuele reiskosten vergoeding). U kunt dit eventueel uitbreiden met voor elke deelnemer een babygebarenboek, babygebaren woordenboek of een certificaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Trainingen voor pedagogisch medewerkers en gastouders

Wilt u de leidsters van uw kinderdagverblijf trainen in babygebaren en babygebaren gebruiken op uw locatie(s)? Zing, speel en gebaar geeft ook uitgebreide babygebaren cursussen. Naast de basics zoals hierboven genoemd, gaan we uitgebreid in op de babygebaren in de kinderopvang, het introduceren van gebaren, het leren van de babygebaren in thema’s en het betrekken van de ouders bij babygebaren. Maatwerk cursussen aangepast aan uw wensen zijn uiteraard ook mogelijk.

Neemt u voor een prijsindicatie en meer informatie contact met ons op. Voor een vanaf prijs moet u denken aan 115 euro* voor een informatieve sessie (zoals hierboven beschreven maar uitgebreid met toepassing van babygebaren in de kinderopvang) en 150 euro* voor een training waarmee u babygebaren echt kunt implementeren in uw KDV of gastouderopvang. Dit zijn vanaf prijzen en zijn uit te breiden met studiemateriaal, woordenboeken, extra begeleiding vanuit Zing, Speel en Gebaar en ouderbijeenkomsten. Neemt u contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Neem contact op met cursusleidster Nadine Meijer of vul het contactformulier in voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen.

 

Zing, Speel en Gebaar geeft trainingen, cursussen en workshops babygebaren voor kinderopvang in heel Nederland

Op zoek naar een babygebaren training voor uw pedagogisch medewerkers of een informatie-avond over babygebaren voor ouders? Zing, Speel en Gebaar kan het voor u verzorgen!

 

*alle prijzen zijn indicatief en excl. BTW en eventuele reiskostenvergoeding

Stuur mij meer informatie over de cursussen babygebaren van Zing, Speel en Gebaar.

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Woonplaats*:

E-mail adres*:

Telefoonnummer:*

Opmerkingen:

 stuur mij een foldertje, informatie over de workshops voor kinderdagverblijven en prijsinformatie, per post toe (kostenloos) stuur mij de informatie per e-mail neem telefonisch contact met mij op