Babygebaren boeken

Wil je zelf beginnen met babygebaren en ben je op zoek naar een handig babygebaren boek? Zing, Speel en Gebaar biedt twee boeken! Het zeer uitgebreide babygebaren boek “Zie je wat ik zeg?” en het handige woordenboekje “Babygebaren: woordenboekje en praktische tips”.

De cover van het babygebaren boek Zie je wat ik zeg

Met dit babygebarenboek heb je 170 babygebaren altijd bij de hand!

Zie je wat ik zeg 

Op zoek naar een leuk boek over babygebaren? Voor je zelf of als kraamcadeau? In Zie je wat ik zeg beschrijft auteur en cursusleidster Nadine Meijer in 168 pagina’s met behulp van frisse teksten en vrolijke foto’s hoe ouders en baby’s babygebaren kunnen leren en gebruiken.
Zie je wat ik zeg biedt inzicht in babycommunicatie en geeft praktische handreikingen aan ouders en verzorgers om direct aan de slag te gaan met babygebaren. Tevens worden er onderzoeken beschreven die zijn gedaan naar babygebaren en taalontwikkeling van baby’s en dreumesen. Het boek bevat bovendien 170 babygebaren!

Voor 19,95 plus verzendkosten heb je Zie je wat ik zeg? in huis en je kunt het hier bestellen.

Als je de 6-weekse cursus babygebaren volgt, krijg je dit boek bij de cursus!

Babygebaren woordenboek

Heb je besloten om aan de slag te gaan met babygebaren en ben je op zoek naar een babygebarenwoordenboekje met enkele praktische tips? Dan is dit kleine boekje geschreven door Nadine Meijer – Molier van Zing, speel en gebaar misschien iets voor jou.

Babygebaren woordenboek

Babygebarenwoordenboek met maar liefst 90 babygebaren! Een mooie start om te beginnen met babygebarentaal.

Je vindt er maar liefst 90 voorbeelden van babygebaren (geïnspireerd op de Nederlandse Gebarentaal) met foto’s en uitleg. Ook lees je tips om spelenderwijs gebaren te introduceren met spel en liedjes.

Het boekje telt 24 kleurrijke pagina’s en is door zijn formaat erg makkelijk mee te nemen.

Voor 7,50 (excl. bezorgkosten, 9,45 euro incl. bezorgkosten) heb je het in huis en kun je aan de slag met babygebaren! Je kunt het hier bestellen.