Babygebaren in Maastricht (Oost) en Heuvelland

 

docent babygebaren estherOp zoek naar een cursus babygebaren in Maastricht of regio Heuvelland? Dan kan je terecht bij babygebaren docent Esther Sluijsmans. Onze vrolijke Limburgse babygebaren docent én ervaren logopediste vertelt je tijdens interactieve cursussen, workshops én lezingen alles over babygebarentaal!
Aanmelden en meer informatie: esther@zingspeelgebaar.nl


esther workshop gebaren bibliotheek
27 juni 2017 ouderworkshop Hoe zeg je dat?

Tijdens deze workshop geven opvoedcoach Joyce Akse van ‘Akse Coaching – Opvoedcoaching & Opvoedadvies’ (www.aksecoaching.nl) en logopediste/babygebarendocente Esther Sluijsmans van ‘Zing speel gebaar’ (www.zingspeelgebaar.nl) informatie over de communicatie tussen ouders en hun baby, dreumes of peuter. Wanneer je met deze informatie thuis aan de slag gaat, merk je dat je kind jou beter begrijpt en andersom. Je weet beter hoe je met huil- en driftbuien om kunt gaan, waardoor er een betere communicatie ontstaat en je (nóg) meer van het kind kunt genieten.

Deze workshop vindt plaats op dinsdag 27 juni 2017 in Centre Céramique Maastricht (Avenue Ceramique 50, Maastricht).

Tijdstip 18.30 tot 20.30uur.
De workshop is bedoeld voor ouders met kinderen van 0 t/m 3 jaar of anderen met interesse voor deze onderwerpen.

Deelname kost €15,00 p.p. Meer info of aanmelden bij esther@zingspeelgebaar.nl.

Contact
Wil je meer weten over babygebaren of de cursus? Of woon je in de omgeving Maastricht en wil je een babygebaren cursus of babyshower aan huis organiseren? Neem contact op met Esther!
Telefoonnummer: 06-13552860/043-4581661
Mail: esther@zingspeelgebaar.nl
Facebook: Www.facebook.com/ikgebaar

21 september 2017 Lezing over communiceren met je baby of peuter en het gebruik van babygebaren
Tijdstip: 19.30 tot 21.00
Waar: bibliotheek Valkenburg, Berkelplein 99 Valkenburg
Deelname: gratis (aanmelden wenselijk)
Voor wie: ouders met kindjes tot 3 jaar, of anderen met interesse voor babygebaren

“Leert mijn kind dan wel praten?” is een vraag die ouders al snel stellen bij het horen over babygebaren. Jazeker! Babygebaren verbetert het taalbegrip en is een opstap om makkelijker te leren praten. Het neemt een stukje frustratie weg bij het kind. Daarnaast kan je kind zelf meer initiatief nemen in de communicatie.

Tijdens de bijeenkomst worden naast de theorie ook praktische tips en voorbeelden gegeven. De deelnemers kunnen na afloop meteen thuis of op het werk aan de slag met babygebaren.

Heb je zin om deel te nemen aan deze leerzame maar ook gezellige lezing over communiceren met baby’s en het leren toepassen van babygebaren geef je dan op.

Aanmelden
Stuur een mail naar valkenburg@heuvellandbibliotheken.nl telefoonnummer 043-6012063. Wil je meer informatie over de inhoud van de avond of babygebaren stuur een bericht naar esther@zingspeelgebaar.nl www.facebook.com/ikgebaar of bel 06-13552860